donderdag 30 juli 2020

Hallo Herfst/Winter Catalogus Bloghop...


Yes, daar istie dan.....Wat is er.....Nou, de nieuwe Herfst/Winter Catalogus. Dat was smullen, met al dat moois wat ik zoal voorbij zag komen in deze catalogus. Herfst, Kerst, Halloween, gewone alledaagse sets, maar ook een Nederlandse stempelset met alleen maar teksten, waaronder Sinterklaas, Kerst,
Lieve teksten, Cadeau teksten etc en die koos ik om 4 verschillende kaarten mee te gaan maken.

Als ik wilde kon ik meedoen met de Bloghop van de fb pagina van de NL Stampin` Up!  demo`s met het uitkomen van de nieuwe Herfst/Winter catalogus. Uhm... even denken ja, natuurlijk doe ik mee. Meteen een goed excuus om alvast enkele nieuwe spullen te bestellen. 
Om mee te spelen koos ik voor design papier, een stempelset en een pons als basis voor 4 totaal verschillende kaarten, bekijk ze zelf maar en natuurlijk mag je een bericht achter laten, wordt altijd gewaardeerd.

De basis van alle 4 de kaarten is steeds hetzelfde (de lijst met gebruikte materialen vindt je hier).
Als 1ste kaart maakte ik een staande "Sinterklaas kaart", met twee stempel`s uit de mooie Cadeauseizoen stempelset, met alleen maar Nederlandse teksten, hoe gaaf is dat. Ik ben helemaal weg van deze mooie set met ruitjes papier met hun vrolijke kleuren, wordt er zo blij van, net als de super glimmende iridescent pearls, die zowel blauw/groen/paars/geel kleuren😍

Ik gebruikte de stempel "Wie zoet is krijgt lekkers" die ik uitponsten met de 1-1/2 circle pons, dit matte ik vervolgens op een zwarte circle die ik uitgestanst had met de Stitched Shapes Framelits Dies die het geheel ene mooi gestikt randje geeft. En de stempel "Pakje van Sint" waar ik een mooie banner van maakte door middel van de nieuwe pons. 

Kaart nummer 2, de vierkanten kaart "Voor Jou van mij" is ook al zo`n mooie tekst. Was er ook zo aan uit hoedat ik dit kaartje eruit wilde laten zien, vrij clean, want soms hoeft een kaart niet mer te hebben met zo`n tekst. Onderaan wat strookjes design papier in mooie kleuren natuurlijk weer geponst met de bannerpons. twine en glimmertjes erbij en je hebt een mooie en snelle kaart voor heel veel gelegenheden.


Kaart nummer 3 is weer een staande kaart met de mooiste tekststempel uit deze set, denk dat iedereen deze in zijn hart heeft gesloten. "Met Liefde Gemaakt" noem ik deze stempel. Omdat deze stempel zo mooi is koos ik er blauw en roze ruitjes papier bij, blauw is mijn favoriete kleur, maar rosè tegenwoordig ook. Natuurlijk kwamen hier ook weer glimmertjes bij zowel in het lint als in de rhinestones. klein detail op het witte cardstock heb ik stippeltjes gestempeld, voor een iets speelser effect te creëren.

Kijk eens goed naar de details, het rose glim papier is ge-embosd met de old world paper 3D embossingfolder, zo'n gaaf effect geeft dit op dat glim papier.
 

Met de 4de kaart belanden we dan toch ook in de kerstsfeer, door het drukkere papier heb ik dit
vierkante kaartje bewust ook wat rustiger gehouden. Het heeft ook niet veel meer nodig, 
eenvoud siert. Het zijn vooral heel veel laagjes cardstcok en dsp op elkaar. Afgewerkt met een goud stuk lint en weer de iridescente pearls, die overal bij passen.

Hier op het zwarte strookje zie je dat ik ook weer heb gewerkt met de old world 3D embossingfolder.

 Hier zie je alle 4 de kaarten bij elkaar met de Super mooie stempelset Cadeauseizoen, die ik iedere stempelleifhebber van harte aanraad. De teksten zijn namelijk zo divers om te gebruiken. Daarom maakte ik dan ook 4 verschillende gelegenheidskaarten, voor deze bloghop.

Gebruikte materialen voor alle 4 de kaarten; Whisper White Cardstock 106549, Basic Black cardstock 121688, Stempelset  Cadeauseizoen 154910, Design Paper Plaid Tidings 153708, Banners Pick a Punch (pons) 153608, inkt Memento Basic Black 132708, Mini Stammpin Dimensionals 144108.

Voor kaart 1 gebruikte ik verder punch 1-1/2 circle 138299, Stitched Shapes framelits Dies 145372,  Crinkled Seambinding Ribbon 151326, Iridesente Pearls 153549.
Kaart 2, Rhinestone Basic Jewels 144220, Playfull Pets Trim Combo Pack, het Balck/White Twine 152466.
Kaart 3, Old World Paper 3D Embossingsfolder 153200, De stippel stempel komt uit de set  Natuurlijk Voor Altijd 153979, punch 1-1/2 circle 138299, Vellum A4 Cardstock 106584, Rhinestone Basic Jewels 144220.
Kaart 4, Old World Paper 3D Embossingsfolder 153200, Iridesente Pearls 153549.

Deze producten zijn allemaal bij mij te bestellen, als je er intresse in hebt, klik Hier voor meer bestel informatie, ook interesant voor Belgische mensen, woon 22 km vd Limburgs/Belgische
 grens vandaan, dus je kan je spullen bij mij thuis volgens de rivm richtlijnen afhalen. Hoe leuk is dat.


Als het goed is kom je via Ellen Liefting bij mij terecht, hop door naar
Danielle Bennenk

Hoop dat jullie net zo genoten hebben van mijn 1ste bloghop van de FB-site van de NL Stampin`Up! demo`s, als dat ik deze kaarten ervoor heb gemaakt.

Lieve Groet Yvon...

7 opmerkingen:

 1. HEle leuke creaties ondanks dat ik zelf niets met het ruitjes papier heb. Erg leuk ook dat je meedeed. groet Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten met het ruitpapier! Ook jouw inspiratie brengt mij weer aan het twijfelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten.. deze set staat nu ook op mijn lijstje 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie collectie kaarten Yvon😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaarten Yvonne. Geweldig papier inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten, Yvon. Dat papier is ook een van mijn favorieten. Bedankt voor de inspiratie!
  Groetjes, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen