Pagina's

donderdag 18 juli 2024

Colour INKspiration #169...


Yes, dit zijn mijn kleuren 3 blauwtinten en Basic Beige bij Colour INKspiration #169. Blauw is tenslotte al vanaf mijn 14de jaar mijn lievelingskleur. Dus daar ging ik vanmiddag mee aan de slag, in plaats van een kaart maakte ik een Lay Out met een foto uit Zweden van Fellow en Novia, genomen op 9 Juni 2022, de blauwtinten kwamen er ook mooi bij deze foto uit.








Blue Heart Greetings Yvon💙

woensdag 17 juli 2024

TGIF Challenges! #481...

 

Tja, een kaartje met de Eifel toren erop, de Eifel toren is oud dus ging ik richting de vintage kant op hopelijk vindt de ontvanger dit ook mooi. Dus even afwachten wat deze jarige ervan vindt. Ik gebruikte de inspirerende sketch van de blog TGIF Challenge! #481 voor deze kaart, dit was precies de goede inspiratie.







Blue Heart Greetings, Yvon💙

donderdag 11 juli 2024

As You See It Challenge #327...


Schitterende heldere kleuren bij As You See It Challenge #327, waar ik wel iets mee kon. Ik stempelde een oplegkaart met alleen het woord Hello erop in de kleuren Daffodil Delight, Blueberry Bushel en Granny Appelgreen. Hier plakte ik een stukje vellum over om de kleuren wat af te zwakken. Vervolgens stanste ik met de dies van Unbounded  Love diverse cormen uit Basic White cardstock. Op deze uitgestanste delen stempelde ik bloemen uit de set Thoughtful Expressions, die ik verhoogd opplakte, net als de tekst en toen was er weer een kaart klaar. Heerlijk heldere kleuren kaart.







Blue Heart Greetings Yvon💙

maandag 8 juli 2024

Dutch Card Lovers #388...

                 

Er was mij zaterdag gevraag om 2 kaarten te maken, een geslaagde voor het rijbewijs en een verjaardag van iemand die een zwarte en een witte poedel had. Tja, van beide had ik dus niet echt stempels al wist ik wel meteen wat ik wilde maken. Dus een poedel gezocht op internet en nagetekend, met een permanente fineliner getekend zodat ik ze met blends in kon kleuren, Om het feestelijk te maken koos ik voor wat extra versiering in de vorm van ballonnen, de poedels ingekleurd zodat het een zwarte en een witte werd. De tekst Proficiat afgedrukt en ingekleurd met blends en die tekst dragen de poedels symbolisch. Ik zag toevallig dat bij de Dutch Card Lovers #388 deze keer de challenge honden of katten was, dus daar laat ik deze kaart aan meedoen.






Blue Heart Greetings Yvon💙

vrijdag 5 juli 2024

Colour INKspiration #168...

 

Ik heb niet stil gezeten, alhoewel wel op mijn blog omdat ik even niet aan challenge's mee heb gedaan, maar ben druk bezig geweest met scrappen en ook met kaarten maken. Alhoewel ik momenteel weer meer scrap dan dat ik kaarten maak. Maar ik kon deze kleurenchallenge van Colour INKspiration niet weerstaan, waarom niet want het zijn nu niet bepaald mijn favoriete kleuren. Juist daarom ik hou ervan om uitgedaagd te worden en dat waren deze kleuren voor mij dus. Maar ben evengoed super tevreden over deze kaart die ik echt mooi vindt. dus dank je wel Colour INKspiration voor deze uitdaging.





Blue Heart Greetings Yvon💙