Pagina's

maandag 31 januari 2022

Color Throwdown #677...Time For...

 

Op de valreep nog een kaart gemaakt voor Color Throwdown #677, liet hem eigenlijk wat links liggen omdat dit niet mijn kleuren zijn. Toch is het me weer gelukt al ben ik niet helemaal tevreden, ik mis iets maar weet nog niet wat. In ieder geval de strik/bow zit er weer op, haha.






Lieve Creatieve Groet Yvon💙...

zaterdag 29 januari 2022

Just Add Ink #588...Happy Birthday...


Weer een super kleuren challenge bij Just Add Ink #588, Just Jade, Misty Moonlight en Magenta Madness. Tja, wat ga ik met deze kleuren eens maken, van het oplegvel heb ik de bovenkant geembosd met de splatters embossing folder. Ik nam een stukje Expressions Design Papier waar ik in het midden een halve cirkel uit ponsten. Op een stukje Basic White stempelde ik een bloem uit de set Flowing Flowers in alle drie de opgedragen kleuren. dit rondje plakte ik iets verhoogd op en eronder plakte ik gouden bladeren uit de set Expressions in Ink Ephemera. wat de kaart een chique uitstraling geeft. De gekleurde dots en het stukje lint die ik gebruikte zijn retired, helaas, maar de gouden vlinder komt uit de set Bruss Brass Buterflies die gelukkig nog wel te koop zijn, wat zijn ze mooi.







Lieve Creatieve Groet Yvon💙...

vrijdag 28 januari 2022

Tuesday MorningSketches #641...Thoughts Today...

 

De 29ste Januari is de 6de sterfdag van mijn vader, vanmiddag maakte ik deze kaart met mijn vader in gedachte want wat hield hij van vogels. Ik gebruikte de sketch van Tuesday Morning Sketches #641 om deze kaart te maken, maar toch weer met mijn eigen Yvon draai eraan. 







Lieve Creatieve Groet Yvon💙...

Global Design project #327...My Heart...

 

Ik heb weinig met Valentijn, maar ik zag wel enorm veel mogelijkheden met het dsp New Horizon. Wat is dit geweldig mooi papier. Eigenlijk hoef je er niets mee te doen dan gewoon in te lijsten, zo mooi.
Maar ik sneed er een rand van 1 cm omheen, het middenstuk plakte ik vlak op de kaart en de rand verhoogd met dimensionals. Verder wist ik meteen dat ik 3 stempelsets ging gebruiken namelijk de Nuts & Bolts, On The Horizon en Oceanfront, dat in combinatie met de dies van The Horizon. Verder stanste ik een strookje gras uit zodat er nog meer diepte in d ekaart kwam. Ik werkte de kaart af met de Faux Sea Glass Shapes en de Wink of Stella (op de hartjes). Eerlijk gezegd ik wordt enorm vrolijk van deze kaart, die ik maakte voor het Global Design Project #327 met een thema uitdaging 
namelijk Love-Valentijn.






Lieve Creatieve Groet Yvon💙...

donderdag 27 januari 2022

The Paper Players #575...HB2U...

 

Weer een leuke sketch bij the Paper Players #575 al wilde mijn handen even niet wat ik wilde dus ben niet helemaal tevreden over deze kaart, maar ja soms lukt het even niet. Aan de sketch lag het zeker niet want die is super. 




Lieve Creatieve groet Yvon💙...

dinsdag 25 januari 2022

TGIF Challenges # 352...Goed Gedaan!!! Donor Heart...


Ik kreeg weer een zeer mooie en dankbare opdracht om te mogen maken. De kaart met het rode 💖 maakte ik voor iemand die een donor hart heeft gekregen. De doodle lijnen kan je zien als een hartslag op de kaart. Voor de familie maakte ik soortgelijke kaarten maar dan met Bermuda Bay als steuntje de rug.        Donor zijn is o,zo belangrijk dat zie je wel weer, het red levens of verbetert een leven. Dus aarzel niet als je GEEN donor bent maar doe het, er kunnen veel levens mee geholpen worden. 
Zelf ben ik vanaf mijn 16de donor, dus bijna 40 jaar.

I received another very nice and grateful assignment to make. I made the card with the red 💝 for someone who received a donor heart. The doodle lines can be seen as a heartbeat on the map. I made similar maps for the family, but with Bermuda Bay as a support. Being a donor is oh, so important, you see, it saves lives or improves a life. So don't hesitate if you are NOT a donor but do it, many lives can be helped. 
I myself have been a donor since I was 16, so almost 40 years.
The text on the card means: 
WELL DONE! YOU ARE AWESOME.  TAKE THE MUST OUT, KEEP THE COURAGE IN IT.

Met deze kaart doe ik meteen mee met de challenge van TGIF challenges #352










Lieve Creatieve Groet Yvon💙...

maandag 24 januari 2022

Color Throwdown #676...You Make Me Happy...


Wat een mooie kleuren al gebruik ik weinig creme in mijn werken, toch heeft het in combinatie met rood en goud zelfs iets sjieks. Maar ik maakte een beetje een grappige kaart, door het plassende hondje van Cats On Appletrees tegen een regenboog aan te laten plassen.😂 Ik hou hier wel van verder gebruikte ik wat bloemen stempels van Cats on Appletrees en versierde alles met een gouden strik en rode hartjes. You Maken Me Happy. Deze kleuren waren de challenge van Color Throwdown #676.







Lieve Creatieve Groet Yvon💙...