donderdag 27 augustus 2020

Iets "Ouds" en "Nieuws bloghop van de Nederlandse Stampin' Up! demo`s

 


Joepie, de tweede Nederlandse Stampin' Up demo`s bloghop, waar ik aan mee doe. Met is een onwijs leuk thema, nl iets "Ouds"en "Nieuws" oftewel, gebruik iets uit de catalogus van 2019/2020 en iets uit de catalogus van 2020/2021. Dat was niet zo moeilijk, want in beide staan zeer mooie sets om leuke projecten mee te maken en die heel mooi te combineren zijn. 
Ik zag laatst een mooie kaart die op deze manier was gemaakt, dan dat ik deze 2 kaarten heb gemaakt, lekker CAS oftewel CleanAndSimple. Ben momenteel druk in mijn hoofd door alles en dan maak ik het liefst rustige kaarten. 
Neem een wit oplegvel wat je dwars doorsnijdt en een stuk designpapier wat net zo groot is (14.5 bij 10.5 cm), daar kan je dus 2 kaarten mee maken. Snij een basiskaart van 29 bij 10.5 die je op 14.5 cm rilt en dat is dan de basiskaart.

Ik gebruikte de stempelset Timeless Tropical (2019/2020) Oud en Monogram Messages (2020/2021) Nieuw dus.
Je komt via het blog van Ellen en je hopt nu door naar dat van Suzanne Veel Hop PLezier!!!

LIeve Groet Yvon....

6 opmerkingen:

 1. Hele mooie kaarten en het hoeft niet altijd heel uitgebreid te zijn CAS is ook erg mooi, en erg moeilijk vind ik zelf (ik wil er dan toch nog teveel op). Deze zijn perfect zo. Erg leuk dat je weer meedeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kaarten zijn erg mooi in hun eenvoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In alle eenvoud supermooi! En een stempelset ontdekt die ik over het hoofd heb gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elly, ik neem aan dat je de set Monogram messages bedoeld, deze stond vrij hoog op mijn verlanglijst en heb de letter C & H binnen in de kaart gebruikt, alleen vergeten te fotograferen.

   Verwijderen
 4. Erg leuk! En zo heb je snel 2 kaarten met een leuke lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen