Pagina's

donderdag 28 januari 2021

Bloghop Spring - SAB Catalogus van de Nederlandse Stampin`Up! Demo`s


Joepie, even wat vrolijks in dit steeds grimmiger wordend Nederland, mijn 7de bloghop bij de Nederlandse Stampin` Up! Demo`s. Iedere maand weer een feestje om je creative brein te activeren, om weer wat anders te maken. Deze keer koos ik ervoor om 4 minikaartjes in een mini pizzabox te maken. Het was super leuk om op de kaartjes van 7.5 x 7.5 cm te werken, al wilde ik ze wel een beetje CAS houden. De mini pizzabox vond ik een geweldig uitganspunt om met de geweldige stempel set "Handmade for You" te gebruiken, toen ik deze in de nieuwe mini catalogus zag staan, wist ik ook meteen dat ik die wilde hebben, waarom? Vermoed omdat ik toen de kinderen nog jong waren, veel van hun kleding zelf maakte. En kijk eens hoe leuk je er mee kan spelen, ook als echte crafter.


Ben benieuwd wat jullie er zoal van vinden. Verder heb ik ook gewerkt met het gratis dsp "" Oh So Ombre, wat je kan uitzoeken bij 60 euro aan Stampin` Up! producten. Hoe gaaf is dat. En verder nam ik een hostess stempelset "Punch Party die je krijgt als je voor 375 euro besteld, ja krijgt, dus helemaal voor nop. Eerst had ik mijn twijfels bij deze set, maar toen ik ermee ging spelen werd ik steeds enthousiaster. De bovenkant van de mini pizzabox heb ik volop versiert met stempels en embellishments. De stempels heb ik nadat ik ze gestempeld heb allemaal uitgeknipt, om er nog meer mee te kunnen spelen. ik hou wel van deze kleuren combinatie met het goud erbij maakt het alles net wat sjieker.



De binnenkant van de mini pizzabox, ziet er zo uit. De eerste foto van dit bericht hoort er ook bij. O, wat hou ik van deze set.💙
Natuurlijk heb ik de mini envelopjes ook bestempeld en de kaartjes met dsp en stempels bewerkt. En kwamen de lintjes en het goud steeds terug die ik ook bovenop de pizza box heb gebruikt.






Je komt via het blog van Annette bij mij terecht en je hopt door naar het blog van Ellen Liefting



Mijn gebruikte materialen zijn: stempels, Handmade for You, Punch party, DSP, Oh So Ombre, Cardstock Whisper white, Inkt, Memento Black, Rococo Rose, Blackberry Bliss, Mini Pizza Box, Dies, Layering Ovals Framelits, Embellisments, Gilded Gems, Clever Clasps, Goldhoops Embellishments, Ribbon, Snail Mail Twine Combopack, White, Polka Dot Tule Ribbon, Shimmer ribbon, Scallop Linnen Ribbon Rococo Rose.

Blijf Veilig en zeer zeker Positief, Liefs Yvon...

4 opmerkingen:

  1. Leuke set zo Yvon! Mooi gedaan. Leuk dat je meedeed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke set heb jij ervan gemaakt Yvon! Helemaal tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartensetje. Die met de Gold Hoop vind ik helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen