Pagina's

donderdag 17 december 2020

Hello, New Spring & SAB Bloghop van de Nederlandse Stampin`Up! Demo`s.

Wat vliegt een jaar voorbij, ondanks alle beperkingen, zijn we met kerst samen als gezin of niet, want als ik dit bericht maak is het pas zondag de 13de. De dag dat mijn achternichtje Lana 1 jaar is geworden en waar ik natuurlijk een leuke kaart voor ging maken. Dat deed ik met deze geweldige nieuwe stempels "Darling Donkeys" die je gratis kan krijgen als je voor 60 euro aan Stampin`Up! producten besteld ( vanaf 4 januari 2021). Hoe gaaf is dat!!! Had de smaak zo te pakken van het inkleuren dat ik ook nog een tweede kaart maakte, totaal anders, want ik wilde alle drie de ezeltjes gebruiken op een kaart. Ik ben echt verkocht aan deze geweldige set, die zich dus ook heerlijk in laat kleuren.
Ik wilde voor Lana een echte "eerste verjaardagskaart" maken en dat is wel goed gelukt, met de naam  en het cijfer 1 erbij, die ik weer op de geponste ballon plakte die ik weer met blends (Petal Pink) had ingekleurd. De ezel, kleurde ik met in met de blends ( Gray Granite). Omdat ik met zwarte inkt stempelde, koos ik ook voor een zwart stukje twine waarmee ik de ballon aan de ezel heb gebonden. 
Heb ook de pearls die ik gebruikte ingekleurd met de Melon Mambo Blends, dankzij deze alcohol blends kan je er bijna alles mee inkleuren.

De tweede Donkey kaart die ik maakte voor deze bloghop, werd de kaart met drie donkeys erop. 
Ik stanste met de Stitched Whimpsy Dies 3 kaders (die gelukkig net op de kaart pasten). Deze kaders plakte ik met post-it af, zodat ik ongestoord met hulp van de Stamparatus, de hoofden van de ezels in het kader gestempeld kreeg. De ezels kleurde ik in met de kleuren Cinnamon Cider, Calypso Coral en Pretty Peacock Blends. Toch vond ik de kaart nog net te leeg, dus keek eens om me heen en zag de Dandy Whishes Dies liggen, waar ik eens goed naar keek en Yep, ik gebruikte daar de paardenbloem van. Deze zit in drie maten in de Dies set. Dus met de kleuren Cinnamon Cider, Terracotta Tile en Pretty Peacock stanste ik deze paardenbloemen in. O, ik krijg ineens nog een idee met deze paardenbloem stansen. Wordt vervolgt. Met de Basic Black Blend kleurde ik 3 sequins in, om zo het zwart toch nog een keertje terug te laten komen. Ik vindt beide kaarten echt SUper leuk, hoop dat jullie er inspiratie van krijgen.

Deze Darling Donkeys Stempels zijn bij mij te verkrijgen, als je voor minimaal 60 euro besteld uit de nieuwe Spring Catalogus en/of uit de jaar catalogus besteld, kan je deze bestellen of een ander SAB item natuurlijk. 

Als het goed is kom je via het blog van Marga Bultemaje hopt door naar Ingrid Heijen - Hermes

Veel Hop Plezier bij mijn Nederlandse Mede Demo`s.

Gebruikte Materialen; Stempelset, Darling Donkeys, Dies, Stitched Whimsy, Dandy Wishes, Playful Alphabet. Pons Balloon Bouquet. Cardstock, Whisper White, Melon Mambo, Rainbow Glimmer Paper, Cinnamon Cider, Pretty Peacock, Terracotta Tile. Inkt, Memento Black, Pink Petal. Blends, Gray Granito, Basic Black, Petal Pink, Melon Mambo, Cinnamon Cider, Pretty Peacock, Calypso Coral. Black Twine, Sequins, Pearl Basic Jewels,

Blijf Veilig en positief, Liefs Yvon...

5 opmerkingen:

 1. Wat een te schattige kaart voor je nichtje. En de tweede is best stoer.. leuk om de veelzijdigheid van deze set zo te zien. ­čśë

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je nichtje, ze is gelijk met mij jarig! Wat een leuke kaart maakte je voor haar! En die paardenbloemen op je tweede kaart, fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is een leuk cadeau voor je nichtje. Je nichtje zal er vast en zeker heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke kaartjes met de ezels Yvon! Hij vliegt letterlijk weg :)

  BeantwoordenVerwijderen