Pagina's

donderdag 26 november 2020

"Kerst in alternatieve kleuren" Bloghop met Nederlandse Demo`s

Zo, wat vliegt de tijd, ondanks de bizarre tijden waarin we leven, overal op de wereld vanwege de corona. Toch nadert net als andere jaren Kerst met rassen schreden, november is weer bijna voorbij. Dus ook weer tijd voor een blog-hop met de Nederlandse Stampin` Up! Demo`s en met een onwijs leuke  opdracht.  
Maak een kerstkaart maar zonder de kleuren Rood, groen, Blauw, Zilver of Goud erin. Dan ga ik ook eens even nadenken, want ik zou dan gaan voor Zwart/Wit met juist bling zilver, maar die laatste mocht niet, dus even hardop gedacht wat ik dan zou kunnen gebruiken om het toch een luxere bling/kerst uitstraling te geven. Yep, even in de papierkast gekeken en toen wist ik het ik stans een hert en takjes uit het Rainbow Glimmer Papier en dan zoveel mogelijk de geel/oranje kant gebruiken. Zeker nadat ik de zwarte oplegkaart geembosd had met de embossingfolder Subtle 3D (die een mooi subtiel relief geeft aan het gladde cardstock. 
Maar ik miste nog iets, eerst een label gestanst, was het ook niet en toen kwam ik bij de set Life is Beautiful uit, want die kan je het hele jaar door gebruiken.Deze boom half gestempeld met Versamark, net als sneeuwkristallen en met blanke embossing poeder geembosd door alles te verhitten. Hoe vinden jullie mijn niet traditionele kerstkaart geworden, zelf ben ik er Super blij mee.





Als het goed is kwam je van Ilona de Bont op mijn blog, je kan nu verder hoppen naar Annette Elias

Gebruikte materialen: Stempel: Wishes & Wonder, Life is Beautiful, Dies: North Pole Wonder, Inkt: Memento Black, Versamark, Cardstock: Whisper White, Basic Black, Rainbo Glimmer Paper, Subtle 3D embossingfoler, Embossing Poeder Blank, Pearls Basic Jewels, Flowers For Every Season Ribbon (Whisper White).

Lieve Groet, Blijf Veilig en Vooral Positief, Yvon...

3 opmerkingen:

  1. Een hele mooie creatie geworden gaaf dat geel/oranje.

    Erg leuk dat je ook weer meedeed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kwam via mijn eigen blog bij jou terecht!! Mooie kleuren zo Yvon! Ik kom heel weinig tot bloggen de laatste tijd!

    Lieve groetjes van Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart en heel chique dat glitterpapier met zwart. Echt kerst! Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen