Pagina's

donderdag 24 september 2020

Herfst/Halloween bloghop van Nederlandse Stampin`Up! demo`s...

Zo, vandaag alweer de 3de bloghop van de Nederlandse Stampin`Up! demo`s. Deze keer het thema Herfst/Halloween uit de nieuwe najaarscatalogus. Gelukkig had ik laatst deze mooie stempelset "Life is Beautyful" besteld en kon ik toch meedoen aan deze bloghop.

Maar op deze set was ik vrijwel meteen verliefd, de boom die je het hele jaar door kan gebruiken door alle jaargetijden heen.  Gelukkig wist ik ook meteen wat ik er mee wilde maken. Namelijk de boom afdrukken en de bladeren in het diepliggende gedeelte iets donkerder afgedrukt hebben dan op het boven liggend gedeelte. Zodat de diepte net nog meer benadrukt wordt. 

Daarna heb ik met een langwerpige dies het middenstuk uit gestanst en het buitenkader dus hoger opgeplakt. Onder dit alles zit een mat van het mooie Plaid tiddings dsp (wat ikzelf een van de mooiste dsp uit de catalogus vindt) en wat ik dus ook al veel heb gebruikt. Een tekst gestempeld uit de set Monogram message, die ik binnen in de kaart ook heb gebruikt, om alles tot een mooi geheel samen te laten komen. De kaart verder afgewerkt met enameldots en een stukje lint en je hebt weer een leuke en snel te maken herfstkaart.




Als het goed is kom je van  De Kijkkast afgehopt en hop je door naar Barbara v/d Boom door op hun naam te klikken.

Ik heb de volgende materialen gebruikt bij het maken van deze herfst verjaardagskaart: Life is beautyful 154871...Monogram Message 152673...Early Espresso inkt 126974...Bumbelbee inkt 153116...Rich Razzleberry 147091...Stampin Write markers Pumpkin Pie...Early Espresso (blaadjes)...2020-2022 enamel dots (bumbelbee) 152480...DSP Plaid Tiddings 153527...Banners Pick A Punch 153608...Stitched Rectangle dies 151820.

Tot de volgende bloghop.

Lieve Groet Yvon...

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooierd Yvon!! Erg leuk met het verdiepte middenstuk! Maakt de eenvoudige stempel net weer even anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die boom is toch zo mooi wat een super idee dat middenstuk dat ga ik zeker een keer casen. Als dat goed is?

    BeantwoordenVerwijderen